IMG 20210827 172530 256

Julkaistu 28.08.2021

Innostavat syysmeikki- ideat raskaille luomille Laveran meikeillä OSA 1/3: Smokey Eye silmämeikki

ideat raskaille luomille
Laveran meikeillä saa loihdittua ihanan tuoksuiset & raikkaat meikit niin arkeen kuin juhlaankin.

Oletko sinä kokeillut Laveran meikkejä? Oma suosikkini kaikista Laveran meikkituotteista on kyseisen sarjan ripsiväri: Lavera Natural Definition ripsiväri. Vaikka luomeni ovat raskaat ja rasvoittuvat nopeasti päivän aikana, niin Laveran Natural Definition ripsiväri pysyy ripsissäni koko päivän eikä sotke luomia päivän mittaan. Laveralta olen kokeillut aikaisemmin myös puuterimaista poskipunaa, huultenrajauskynää, väritöntä kulmakarvageeliä sekä paria muutakin ripsiväriä.

Muut ripsivärit olivat hyviä lopputuloksiltansa muttei pysyneet ripsissäni kovin nättinä päivän kuluessa. Omat luomeni ovat niin hankalat meikata, että hyvin usea ripsiväri valuu luomille jos ripsiväri ei ole +38 ripsiväri (eli kestää vettä tuohon lämpötilaan asti ja lähtee sitten veden mukana pois kun veden lämpötila ylittää tuon +38 astetta) taikka sitten tuhtia vedenkestävää ripsiväriä.

Mutta nyt tilasin testattavakseni seuraavat Laveran tuotteet

 • Lavera meikkivoide: Hyaluron Liquid Foundation No. 01 Ivory Light 
 • Lavera meikkivoide: Tinted Moisturising Cream 3 in 1 Q10 No. 02 Ivory Nude
 • Lavera luomivärit: No. 32 Matt’n Blue, No. 37 Edgy Olive, Nr. 09 Matt’n Copper, No. 35 Matt’n Yoghurt
 • Lavera kulmakynät: sävy 01 brown, sävy 02 blond
 • Lavera silmämeikin pohjustusvoide: Eyeshadow Base luomivärin kiinnittäjä
 • Lavera huulikiillot: Glossy Lips Nr. 14 Powerfull Pink, Glossy Lips Nr. 09 Delicious Peach 
 • Lavera huultenrajauskynät/huulipunat: Natural Matt’n Stay Lips No. 05 Matt´n Pink, Natural Matt’n Stay Lips No. 02 Matt´n Peach 
 • Lavera puuterit: Fine Loose Mineral Powder Transparent, Mineral Compact Powder Nr. 05 Almond

Ja sitten tietenkin Laveran Natural Definition ripsiväri mutta sitä olenkin jo aikaisemmin testaillut, joten tilasin sen suoraan käyttööni ilman testaamisajatuksia.

Huom! Esittelen mainitsemistani tilaamistani tuotteista tuota vaaleampaa kulmakynää sekä pinkkejä huulimeikkituotteita tulevissa artikkeleissa lähipäivinä. Tässä artikkelissa en testaillut pinkkejä huulimeikkituotteita enkä myöskään vaaleampaa kulmakynää, vaan ne näkyvät seuraavassa artikkelissa.

Hyaluron Liquid Foundation No. 01 Ivory Light & Tinted Moisturising Cream 3 in 1 Q10 No. 02 Ivory Nude

Tilasin ihan tarkoituksella vaaleamman sekä tummemman meikkivoidesävyn. Ajattelen, että voisin sitä vaaleampaa käyttää silmien ympärysiholla. Eli myös ylä- ja alaluomilla. Ja ajattelen myöskin, että tuota tummempaa sävyä voisi sekoitella yhteen tuon vaaleamman sävyn kanssa tarvittaessa jos tulee tarvetta muutella meikkivoiteen sävyä.

Talvisin oma ihoni on vaalea ja on se kyllä muutenkin ympäri vuoden vaalea. Satunnaisesti kesäisin ihoni saattaa olla hiukan päivettyneempi kuin talvisin, taikka sitten jos käyttää itseruskettavia tuotteita niin silloin iholla on toki päivettynyttä sävyä havaittavissa.

IMG 20210827 180750 784
Hyaluron Liquid Foundation No. 01 Ivory Light & Tinted Moisturising Cream 3 in 1 Q10 No. 02 Ivory Nude.
 • IMG 20210827 180756 085
 • IMG 20210827 180801 554
 • IMG 20210827 180750 784 2

Laveran huulimeikkituotteet

Nämä huulimeikkituotteet ovat ihania. Huulimeikkikyniä voi myös halutessaan käyttää poskipunanakin. Todella pehmeät sekä makean karkkiset sävyt näissä huulimeikkituotteissa.

IMG 20210827 180811 900 1
Ovatko vaalean sävyiset huulimeikkituotteet sinunkin mieleesi?
 • IMG 20210827 180816 076
 • IMG 20210827 180811 900
 • IMG 20210827 180806 655

Laveran kulmakynät

Onneksi tilasin kahta eri sävyistä kulmakynää. Oikeastaan tuo sävy Blonde 02 on oikeinkin hyvä sävy eikä liian vaalea. Ajattelin aluksi, että kyseinen sävy olisi liian vaalea itselleni mutta olinkin väärässä sen suhteen ja hyvä niin. Seuraavassa osiossa käytän meikkiini tuota vaaleampaa kulmakynää.

Laveran kulmakynä brown 01 ja blonde 02
Laveran kulmakynät sävyissä Brown 01 ja Blonde 02.

Smokeye eye meikki Laveran meikeillä

meikki ideat raskaille luomille
Tässä kuvassa ei ole vielä ripsiväriä ripsissä. Osallistuin Instagramissa ripsivärittömään meikkihaasteeseen joten ripsaria testasin tämän meikin kanssa myöhemmin.
hooded eyes makeup
Tässä kuvassa ripsissä sitten se Natural Definition ripsiväri. Ylemmässä kuvassa ei ollut ripsiväriä. Tämä meikki kyllä toimii hyvin ilman ripsiväriä sekä myös ripsivärin kanssa.

Meikissä käytetyt tuotteet

IMG 20210827 131248 860
Laveran meikit tuoksuvat hyvälle. Tuoksut ovat luonnollisia, ei synteettisiä.
IMG 20210827 131253 235
Meikissä käytetyt tuotteet näkyvät yllä olevassa kuvassa.

Meikissä käytetyt tuotteet

Käytin tummempaa eli tuota 3 in 1 sävyssä Ivory Nude No. 02 meikkivoidetta koko iholleni lukuunottamatta alaluomien alle laitoin sitä vaaleampaa eli sävyä Ivory Light No. 01. Silmämeikin pohjustin silmämeikin pohjustajalla. Kulmakarvoille väritöntä kulmakarvageeliä sekä piirsin hiukan lisää kulmakarvoja tummemmalla kulmakynällä sävyssä 01 brown. Luomiväreistä käytin sävyjä Edgy Olive, Matt’n Copper & Matt’n Yoghurt. Eyelinerina käytin nestemäistä eyelineria ruskeassa sävyssä. Luomilla käytin myös tuota luomiväripaletti Cappuccino Creamin vaaleinta shimmer sävyä.

Huulet väritin kokonaan huulimeikkikynällä sävyssä Matt´n Peach ja päälle huulikiiltoa sävyssä Delicious Peach. Poskipunana käytin puuterimaista poskipunaa sävyssä Charming Rose 01. Puuteroin hyvin kevyesti ihon tuolla Transparent puuterilla. Yritin tehdä hieman varjostuksia sitten tuolla kivipuuterilla sävyssä Almond 05. Kivipuuteri on liian tumma ehkäpä itselläni puuteriksi mutta aavistuksen liian vaalea varjostuksien tekoon. Hyvä puuteri silti ja sillä saa todella kevyet varjostukset. Kesällä tuo puuteri menee kyllä päivettyneellä iholla. Ehkäpä nyt talvellakin kun testailen parhaillaan erään toiseen valmistajan itseruskettavaa kasvovettä.

Testaamani Laveran meikit jättävät ihon hyvän näköiseksi ja tuntoiseksi meikkaamisen jäljiltä. Silmämeikin pohjustusvoide pysyy hyvin myös luomilla eikä luomivärimeikki karkaa värirulliksi luomien ryttyihin, jos joku tietää mitä tarkoitan. Raskailla luomilla hyvin usein luomivärimeikit ikään kuin rullaantuvat luomien juonteisiin, näin ainakin minulla. Laveran poskipuna on ollut jo aikaisemmin minulla käytössä.

Olisi mukavaa testailla Laveran nestemäisiä tai voidemaisia poskipunia mikäli sellaisia on saatavilla. Puuterimainenkin poskipuna on todella kaunis mutta kaipaisin voidemaista poskipunaa koska se sopii omalle ihotyypilleni useimmiten paremmin. Minulla on kyllä voidemaisia poskipunia mutta nyt toteutan pelkillä Laveran meikeillä muutamia meikkikokonaisuuksia niin en halua liittää muiden valmistajien meikkejä näihin meikkeihin, vaan pidättäydyn tämän yhden merkin meikeissä näiden muutaman meikin ajan.

En ole vielä päättänyt seuraavia meikkejä mitä teen näistä Laveran meikeistä mutta annan ajatuksien ja ideoiden tulla omia menojansa & kyllä sieltä jotain kiinnostavaa ideaa syntyy meikin muodossa, kannattaa pysyä kuulolla Instagramin puolella ja miksei bloginkin.

Halutessasi voit tilata sähköpostiisi ilmoitukset blogin uusista artikkeleista. Saat aina sähköpostiisi viestin kun blogiin ilmestyy uusi artikkeli.

Toivotan sinut tervetulleeksi hyväntuulisen Instagram tilini pariin!

jessicadahlia
Toivotan sinut tervetulleeksi hyväntuulisen Instagram tilini pariin!

Osallistu sinäkin kettumeikkihaasteeseen Instagramissa! Muista lukea haasteen ohjeet tarkkaan jotta saan jaettua kauniin meikkisi myös muidenkin nähtäväksi Instagramiini.

Löydät kettumeikkihaasteen: täältä.

Lue myös: DIY luonnonkosmetiikka ripsiseerumi- 3 x luonnollisen raaka- aineen resepti

Ovatko Laveran kosmetiikkatuotteet sinulle tuttuja?

Voisit pitää myös näistä

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.