hajuvesi

Julkaistu 18.01.2021 | Päivitetty 03.02.2021

Hajuvesien tuoksujen pysyvyys iholla- onko EdP:llä ja EdT:llä eroa?

**Postaus sisältää affiliatelinkkejä, affiliatelinkit merkitty tähdellä(*).

EdP:llä ja EdT:llä on eroja siten, että toinen niistä pysyy pidempään iholla menettemättä tuoksuaan. EdP on siten parempi valinta entä kuin EdT, mikäli hakee hajuvedeltä pysyvyyttä.

Käytän kyllä arkenakin EdP:tä koska arvostan hajuvedessä sitä, että tuoksu ei häviä iholta niin nopeasti pois.

EdP= Eau de Parfum

EdP tuoksut kestävät iholla pisimpään menettämättä heti tuoksun tuoksuvuutta. Is.fi lähteen mukaan tuoksu kestäisi keskimäärin kahdeksan tuntia iholla. Olen itse huomannut, että omassa käytössäni EdP tuoksut pysyvät iholla kyllä hyvin pitkään.

Täytyy myös muistaa sekin, että oma hajuaisti tottuu tiettyyn tuoksuun nopeasti joten todellisuudessa ei aina välttämättä itse huomaa, että tuoksua voi olla vielä iholla tuoksuvana.

Parfyymia kevyempi tuoksuluokka on tarkoitettu arkikäyttöön. Se ei ole yhtä läpitunkeva. EdP sisältää noin 15–20 prosentin tuoksupitoisuuden ja kestää iholla noin kahdeksan tuntia.

-is.fi

EdT= Eau de Toilette

EdT tuoksut ovat hieman miedompia pysyvyyden kannalta. EdT tuoksut pysyvät alle neljä tuntia iholla.

EdT-tuoksujen tuoksupitoisuus on noin 5–10 prosenttia. Tuoksupitoisuuden takia se on usein myös hinnaltaan EdP:tä edullisempi. EdT:n tuoksu kestää noin neljä tuntia.

-is.fi

Mikä on hyvän tuoksuinen parfyymi naiselle?

Haluaisin ostaa ystävälleni hajuveden syntymäpäivälahjaksi, enkä tiedä mistä tuoksusta hän tykkää. Voisikohan ystäväni tykätä samasta tuoksusta, entä kuin mistä minä itsekin pidän?

Tuohon on todella vaikea vastata. Se on todella riskiä lähteä arvailemaan, että minkä tuoksuinen parfyymi on kenellekin miellyttävä/sopiva. Itse henkilökohtaisesti pidän eniten hedelmäisistä tuoksuista. Jokaisen ihmisen olisi hyvä itse fiilistellä ja haistella eri tuoksuisia parfyymeja, jotta löytää omat suosikkinsa.

Jos haluaa ostaa lahjaksi parfyymin tai muun tuoksuvan tuotteen, eikä ole varma tuoksun sopivuudesta, niin lahjakortti on useimmiten parempi valinta lahjaksi entä kuin arvailla sopivaa hajuvettä lahjansaajalle.

Mitkä ovat sinun suosikki hajuvetesi? 😍

Minun kaksi suosikkiani ovat Victorias Secret ja Viktor & Rolf. Noiden hajuvesimerkkien tuoksut ovat niin aisteja helliviä, ettei niihin kyllästy ikinä! Kyseisten merkkien tuoksut ovat mielestäni ”keskivahvoja”, meinaan siis sitä, että eivät ole hyökkääviä tuoksuja tai liian ”mausteisia” tuoksuja, vaan sopivan vihahteikkaita sekä lempeitä.

viktor rolf hajuvesi netistä

Victorias Secret

victorias secret scandalous

Kaikki Victorias Secretin tuoksut ovat ihania. Todella omalaatuisia ja pehmeitä tuoksuja. Erityiseksi suosikiksi on muotoutunut Victorias Secret Scandalous- tuoksu. Kyseinen tuoksu on ollut useita vuosia käytössäni.

VS:n (Victorias Secret) valikoimasta löytyy myös vartalotuoksujakin ”Body Mist” sekä myös vartalovoiteita. VS:n Tease on myös ihana tuoksu. Muutkin VS:n tuoksut ovat hyvin miellyttäviä.

Mistä löydän Victorias Secretin tuoksuja?

Suomesta ei saa juurikaan VS:n tuoksuja muualta, entä kuin Helsingin liikkeestä sekä internetin kautta tilattua. Itse olen omani tilannut hajuvesi.fi- verkkokaupasta.

Hajuvesi.fi- kauneuden verkkokaupassa on se hyvä etu, että kyseinen verkkokauppa antaa hintakuun. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että saat sieltä useimmissa tapauksissa aina edullisimman hinnan. *Lisätietoja hintatakuusta löydät täältä.

Miksi Victorias Secret?

VS:n parfyymien pakkaukset ovat ulkoisesti kauniita, puhumattakaan niiden ihanista tuoksuista! Alla olevassa kuvassa on kaksi Victorias Secretin tuoksua, toinen on hajuvesi ja toinen on vartalotuoksu. Vasemman puoleinen on VS:n Tease & oikean puoleinen on Scandalous.

hajuvesi

Victorias secret on hyvä valinta jos

 • tykkää naisellisista tuoksuista
 • makeat, karkkiset tuoksut ovat mieleesi
 • tykkäät ihanista & kauniisti muotoilluista parfyymipulloista

Koodilla SWBEBY ilmaista saldoa Timma- tilille kauneudenhoito- palveluihin.

timma

Kopioi koodi SWBEBY + rekisteröidy Timma- palveluun ja saat 5€ ilmaista saldoa käyttöösi heti.

Etu voimassa vain uusille asiakkaille ja edun voi lunastaa vain kerran.


Viktor & Rolf

viktor rolf bonbon netistä

Voih! Viktor & Rolfilla on todella ihana Bonbon– tuoksu (Viktor & Rolf Bonbon Couture EdP). ❤️ Todella naisellinen + sensuelli tuoksu. Suosittelen kokeilemaan mikäli tykkää makeista & aistikkaista tuoksuista.

Huomaa, että Viktor & Rolf Bonbon tuoksua on kahta erilaista: Viktor & Rolf Bonbon sekä Viktor & Rolf Bonbon Couture. Couture on aistikkaampi + lämpimämpi versio Bonbonista.

Cocopanda tarjoaa tällä hetkellä edullisimman hinnan Bonbon Couture 50ml koolle.

Mutta huomaathan, että hajuvesi.fi – kauneuden verkkokauppa tarjoaa hintatakuun tuotteilleen joka tarkoittaa sitä, että jos löydät jostain verkkokaupasta Suomen sisällä edullisemman hajuveden mitä hajuvesi.fi- sivustolla on, niin he tarjoavat sinulle edullisemman hinnan.

*Löydät täältä lisätietoa hajuvesi.fi hintatakuusta sekä täydet ostosehdot

Minun mielestäni Victor & Rolf Bonbon Couture- tuoksussa on pala

 • naisellisuutta
 • oveluutta
 • hauskuutta
 • itsevarmuutta
 • makeutta
 • tasapainoa
 • rohkeutta
viktor + rolf & victorias secret hajuvesi netistä

Mistä liikkeestä kannattaa hankkia parfyymit?

Se ihan riippuu siitä, että minkä parfyymin haluaa hankkia. On paljon liikkeitä jotka myyvät parfyymeja & jokainen liike ei välttämättä myy sinun lempituoksuasi.

Itse olen omat tuoksuni yleensä tilannut Sokokselta + hajuvesi.fi – verkkokaupasta.

Jos haluaa kilpailukykyisen hinnan, niin siinä tapauksessa kannattaa käyttää Cocopandan & hajuvesi.fi- kauneuden verkkokauppoja.

Millaisista tuoksuista sinä itse tykkäät?

Tykkäätkö vaihdella eri tuoksujen välillä vai onko sinulla ”luottotuoksut”?

Mitä tuoksua suosittelisit itse ja mitä et? Jaa kokemuksesi ja ajatuksesi. ☺️

Mitä mieltä olet, kommentoi niin jutellaan lisää

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.